Freelance bouwkundig tekenaar

Onder de naam Mirjam Wiggers Tekenstudio ben ik niet alleen werkzaam voor nieuwbouw en verbouw, maar ook als ervaren freelance bouwkundig tekenaar. Ik ga graag voor u aan de slag met 3D-visualisaties, bestektekeningen, werktekeningen en detailtekeningen – in 2D en 3D. Daarnaast kunt u mij inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

– Het digitaliseren van oude archieftekeningen;
– Het uitwerken van technische omschrijvingen;
– Het ontwerpen van presentatie- en verkooptekeningen;
– Het uitwerken van afwerk- en materiaalstaten;
– 3D artist impressions.

De voordelen van een freelance bouwkundig tekenaar

Werken met een freelance bouwkundig tekenaar heeft grote voordelen. U vermijdt het risico van het aannemen van een vaste werknemer én kunt flexibel en snel reageren op veranderende werkdruk.

Mirjam Wiggers: ook voor bouwkundig advies

Naast het tekenwerk ondersteun ik u ook graag met andere werkzaamheden. Het aansturen van constructeurs en externe adviseurs bijvoorbeeld. Verder zijn voor het realiseren van een bouwproject natuurlijk uiteenlopende vergunningen nodig. Als ervaren bouwkundig adviseur heb ik goede contacten met alle gemeenten in de regio. Ik ken niet alleen de weg in gemeenteland, maar spreek ook de juiste taal. Het aanvragen van vergunningen, het toetsen van het bouwbesluit en het toetsen van het bestemmingsplan kunt u dan ook aan mij overlaten.

Op zoek naar een freelance bouwkundig tekenaar?

Bent u voor uw architectenbureau, woningbouwvereniging of organisatie op zoek naar een ervaren freelance bouwkundig tekenaar? Bel of mail gerust voor een kennismaking.