Bouwkundig tekenwerk

[plain_image size=”large” image=”1708″]
[plain_image size=”large” image=”1650″]
[plain_image size=”large” image=”1648″]
[plain_image size=”large” image=”1649″]
[medium_spacing]

Als u plannen heeft om te verbouwen of nieuw te bouwen wordt er eerst samen met u als opdrachtgever gekeken naar uw persoonlijke wensen. Daarbij is het van belang een goed beeld te krijgen van uw bestedingsruimte. Met uw wensen en mogelijkheden duidelijk in beeld wordt vervolgens gekeken wat de mogelijkheden zijn vanuit het geldende bestemmingsplan en wat er eventueel vergunningsvrij gerealiseerd kan worden. Door goed naar u te luisteren zijn wij vervolgens in staat om uw wensen optimaal en passend te vertalen in het ontwerp. Doordat u als opdrachtgever nauw betrokken wordt bij de verschillende stappen in het proces wordt het ook echt uw project. Het ontwerp wat tijdens dit proces ontstaat zal beoordeeld worden door de Welstandscommissie.

Om te voorkomen dat er concessies gedaan moeten worden door het gestelde budget wordt er in elke fase de haalbaarheid getoetst en gezamenlijk gezocht naar het maximale rendement voor uw investering. Deze effici├źntie bespaart tijd en geld. Op het moment dat de Welstandscommissie akkoord is met het ontwerp kan het project uitwerkt worden voor het aanvragen van de omgevingsvergunning. Mirjam Wiggers tekenstudio kan deze vergunningprocedure geheel voor u verzorgen inclusief het vervaardigen van bouwbesluit berekeningen en het aanvragen van constructie berekeningen.

Tijdens de vergunningsprocedure kunnen wij het project aanbestedings gereed maken en een aantal aannemers uitnodigen voor een offerte. Na een definitieve prijsvorming kan het project verder uitgewerkt worden tot uitvoeringsniveau waardoor er werktekeningen ontstaan voor de aannemer.

Indien gewenst kan Mirjam Wiggers tekenstudio namens de opdrachtgever de bouw begeleiden, een aanspreekpunt zijn tussen de verschillende partijen en u als opdrachtgever begeleiden tijdens de bouw. Van bouwtekening tot realisatie, Mirjam Wiggers tekenstudio staat garant voor de hoogste kwaliteit in tekenwerk, begeleiding en realisatie van het gehele bouwtraject.

Klik hier om contact met mij op te nemen.

[small_spacing]