3D visualisatie

[plain_image size=”200 300″ image=”1665″]

3d visualisatie architectuur en interieur

3D visualisatie is een ijzersterk presentatiemiddel. Wij kunnen een 3D opzetten vanuit een schets en deze in de loop van het proces steeds verder verfijnen.
Van het project maken we een realistische visualisatie door het gebruik van materialen, licht, spiegeling en schaduwen. Eveneens wordt vanuit meerdere perspectieven een afbeelding gemaakt. Waardoor het project naar werkelijkheid zo getrouw mogelijk wordt weergegeven. Een 3d visualisatie spreekt voor zich en is een leidraad voor het verloop van het gehele project.

Mirjam Wiggers tekenstudio kan zowel een visualisatie verzorgen voor een interieur als exterieur. Voor een exterieur visualisatie kan enkel het gebouw in beeld gebracht worden waarna deze tevens kan dienen voor een verkoopbrochure of advertentie.

Een interieur visualisatie geeft juist een goed beeld van de ruimtelijke kwaliteiten en kan tevens ingezet worden voor maatwerk interieurbouw. Een maatwerk ontwerp van bijvoorbeeld een keuken of kast kan fotorealistisch in beeld gebracht worden. Deze visualisatie helpt u keuzes te maken. Het biedt u veel meer mogelijkheden en vormt een meerwaarde voor uw project en uw klanten.

[plain_image size=”200 300″ image=”1666″]

3d visualisatie tuin architectuur

Het is voor de klant soms moeilijk om zich een voorstelling te maken bij een 2d tuinontwerp. Mirjam Wiggers tekenstudio biedt tuinarchitecten, ontwerpers en hoveniers de kans om hun plannen in 3d te presenteren bij hun klant. Uw plannen worden nauwkeurig en realistisch weergegeven met oog voor sfeer, stijl, detail en afwerking.

Bij een 3d tuinvisualisatie wordt tevens het gebouw in beeld gebracht hierdoor ontstaat er voor de klant een duidelijk beeld van het tuinontwerp en wordt deze vanuit verschillende standpunten gepresenteerd.